Siirry sisältöön

Ota yhteyttä!

+358 45 7834 8478

Esittelyssä: Lounastaja-verkosto

Lounastaja-verkosto on toinen kahdesta täysin uudesta konseptista, jonka Plus-paketin julkaisu tuo osaksi Lounastajaa. Kunnia, jonka verkosto jakaa asiakaspalautepakin kanssa. Verkoston tarkoitus on saattaa yhteen lounasravintolat ja heitä palvelevat toimijat. Käytännön tasolla verkosto tarjoaa jäsenilleen ratkaisuja arjen haasteisiin, lisätietoa ratkaisuihin liittyen ja tuntuvia yhteistyökumppanietuja.

Aloituskolmikko

Ensimmäinen yhteistyökumppaniaalto pitää sisällään toimijoita laidasta laitaan. Heistä hiukan lisätietoa alla. Verkosto tulee myös saamaan lisäystä, joten kannattaa ehdottomasti ottaa meidän toiminta seurantaan!

Keikkakokki

Kokenutta työvoimaa ravintoloihin ympäri Suomea

Keikkakokki® on pohjanmaalainen henkilöstövuokrauspalvelu, joka yhdistää ravintola-alan ammattilaiset ja työvoimaa tarvitsevat ravintolat sekä tapahtumat.

“Tiedät, mitä saat. Saat mitä tilaat. Ei suuria puheita – vaan toteutuvia tekoja.”

www.keikkakokki.fi

Ensiluokkaiset meijerituotteet jokaiseen reseptiin

Arla Pro tarjoaa luonnollisia makuja Suomesta ja maailmalta jokaiseen ammattikeittiöön.

“Laadukkaat raaka-aineet ovat parhaiden reseptien perusta. Siksi valikoimaamme kelpuutetaankin vain parasta – jotta sinun ei tarvitse huolehtia kuin siitä, minkä parhaiten osaat. Haluamme jakaa ideamme ja osaamisemme kanssasi. Inspiroidu ja viimeistele työsi!”

www.arlapro.com/fi

Valmiiksi kilpailutetut hankintasopimukset käyttöösi

Ravintolaryhmä tarjoaa uudenlaisen tavan tehdä hankintasopimuksen.

”Me huolehdimme, että ravintolasi hankintasopimus on aina paras mahdollinen.”

www.ravintolaryhma.fi

Onko sinulla jotain, mitä lounasravintolat kaipaavat? Haluatko osaksi Lounastaja-verkostoa? Ota meihin yhteyttä!

“Entäs ne edut?”

Löydät kaikki yhteistyökumppaniedut, ja miten niihin tartutaan, kirjautumalla palveluun osoitteessa https://lounastaja.app ja klikkaamalla vasemmalla olevaa Lounastaja-verkosto-nappulaa.