fbpx

Digitalisaatio, automaatio ja verkkopalvelut… Tuttua kauraa monelle, mutta vierasta maata ravintola-alalle.

Vaan ei ole enää. Korona-aika on puskenut perinteikkään ravintola-alan digitalisoitumaan päätähuimaavaa vauhtia. Ja alan uusi arki, digitaalinen arki, on muotoutumassa tässä ja nyt. Tämän takia JUURI NYT on kultainen aika varmistaa paikkasi jokaisen ravintola-asiakkaasi mielessä tukemalla heidän ensimmäisiä digitaalisia askeleitaan... Mutta miten?

Lisää uusi lounas Lounastajaan

Lounastaja

Lounastaja on kevyt ja helppokäyttöinen verkkopalvelu, jonka avulla ravintola pystyy laatimaan ja julkaisemaan lounaslistansa suoraan verkossa. Tuomalla lounaslistatyöskentelyn Word- ja Excel-tiedostoviidakoista verkkoon, ravintola:

  • Säästää merkittävän tukun aikaa ja energiaa
  • Julkaisee lounaslistansa yhdellä napin painalluksella
  • Kehittää toimintaansa sekä lounaslistojen sisältöä tiedolla.

Palvelu on kehitetty juurta jaksain yhteistyössä ravintoloiden kanssa, ja sitä käytetään tänä päivänä mm. Local Bistrossa, Hilun paikassa ja Cafe Pepé:ssä.

Toimita lisäarvoa asiakkaillesi

Ravintola-alan ammattilaiset ovat kaukana mukavuusalueeltaan uudessa digitaalisessa arjessa. Tilannetta ei myöskään helpota se, että PK-ravintoloille tarjolla olevassa teknologiassa on usein unohdettu käyttäjäystävällisyys... Tästä huolimatta toimintaa on nyt pakko kehittää, ja jos on yksi asia mistä kukaan ei halua tällä hetkellä stressata, niin se on lounaslistat.

Suosittelemalla Lounastajaa edistät ravintola-alan digitalisaatiota, kasvatat yrityksesi tuomaa lisäarvoa ravintola-asiakkaillesi ja varmistat paikkasi ajatusjohtajana ravintola-asiakkaidesi keskuudessa. Saat myös käyttöösi mahdollisuuden tarjota yhden ilmaisen käyttökuukauden palveluun, jonka lisäksi maksamme sinulle 20 % provision, jos asiakas tilaa palvelun testiajan jälkeen.

Lounastajan poppoo tässä Joensuusta moikka! Autetaan lounasravintoloita selviämään yhdessä. Tutustu meidän tarinaan tarkemmin.

Kuinka kumppanuusohjelma toimii?

  1. Liity viralliseksi kumppaniksi täyttämällä alla oleva lomake.
  2. Kerro ravintola-asiakkaillesi mistä Lounastajassa on yleisesti kyse, ja ohjaa heidät tutustumaan infopakettiimme*
  3. Jos ravintola-asiakkaasi ottaa meihin yhteyttä, niin hoidamme palvelun myynnin, opastuksen ja käyttöönoton itse.
  4. Kun ravintolan ensimmäinen laskutusjakso on maksettu tilillemme, maksamme sinulle provision.

*lähetämme infopaketin sinulle sähköpostitse

Liity kumppaniksi tästä

Täyttämällä alla olevat tiedot liityt Lounastajan viralliseksi kumppaniksi! Liittymisen jälkeen toimitamme sinulle kevyen infopaketin, jonka avulla pystyt esittelemään Lounastajan asiakkaalle. Kumppanuusohjelmaan liittyminen on ilmaista eikä se sido sinua mihinkään myyntitavoitteisiin.

Kysymyksiä & vastauksia

Suosittelun kautta tehdyistä tilauksista tilitämme sinulle 20% kertakorvauksen ravintolan ensimmäisen sopimuskauden osuudesta.

Esimerkki: ravintolalla on 2 toimipistettä
360€ * 2 toimipistettä * 20% = 144€