Julkaise, lounaslistasi jakelukanaviisi automaattisesti

Kun lounaslista on tehty, mitä tapahtuu? Listan pohjalta on laadittava päivä- ja viikkoversiot printattavasta lounaslistasta ja tieto on vietävä omin käsin jokaiseen käytössä olevaan jakelukanavaan. Sen lisäksi näiden jakelukanavien kanssa on oltava tarkkana! Kaikki eri jakelukanavat eivät aina hyväksy lounaslistaasi täsmälleen samassa muodossa, ja se missä muodossa tieto on luettavissa vaikuttaa suoraan ravintolasi näkyvyyteen.

Lounastajan avulla näistä asioista stressaaminen loppuu. Tutustu alta miten Lounastaja varmistaa, että lounaslistan jako ja printtaus onnistuvat käden käänteessä!

Julkaisua tukevat toiminnot:

Lounastajan avulla, tieto menee mm. näihin kanaviin automaattisesti:

A4 tuloste (viikko + päivä)
Omille verkkosivuille
Lounaat.info palveluun
Facebook-sivuille
Infonäyttöihin (WEB-pohjaiset)

TULOSSA:

Instagramiin
Googlen palveluihin
Uutiskirjeeseen

Lounaslistan julkaisu

Kun julkaiset lounaslistan Lounastajassa, se menee automaattisesti oikeassa formaatissa jokaiseen käytössäsi olevaan jakelukanavaan. Julkaistavan tiedon ulkonäkö on räätälöitävissäsi. Tämä tarkoittaa, että tiedon saa näkymään yhtä aikaa eri tavalla mm. omilla verkkosivuilla, A4-tulosteessa sekä Lounaat.info-palvelussa. Onko sinulla jokin jakelukanava käytössäsi, joka ei löydy listaltamme? Ota meihin yhteyttä! Rakennamme uusia integraatioita asiakkaidemme tarpeiden mukaan!

Valmiit A4 tulosteet päivä- ja viikkotasolla. Aina oikein.

Lounastajan avulla olet ravintolasi oma graafikko. Voit rakentaa omat tulostepohjat helposti, juuri oman brändisi mukaiseksi. Lounastaja varmistaa, että:

  • rivinvaihdot menevät aina oikein.
  • lounaslista mahtuu aina yhdelle sivulle.
  • saat kaikki viikon päivä- ja viikkolistat yhden napin painalluksella. Vaikka käyttäisit useampaa eri kieltä!

Lounastajan avulla voit rakentaa näppärästi myös esim. viikon lounasburgerit, viikon kasvislounaat tai päivän lounaat.

Automaattinen lounaslistan päivittyminen verkkoon. Myös kesken viikon.

Lounaslista päivittyy automaattisesti omille verkkosivuillesi tyylikkään näköisenä. Asennamme integraation puolestasi käyttöön, joten sinun ei tarvitse kuin suunnitella seuraavan viikon lounaslista valmiiksi.

Lounastajalla varmistat ammattimaisen verkkonäkyvyyden. Lounaslistasi näkyy aina oikein laiteella kuin laitteella, myös siis kännykällä!

Pystyt määrittämään automaattisen päivitysajankohdan itse, mutta suosittelemme MA-SU välistä yötä, etteivät kilpailijasi näe ravintolasi lounaslistaa etukäteen.

Lisäherkkuja normaalin Facebook jakamisen päälle

Lounastajan avulla voit julkaista ravintolasi lounaslistan suoraan omalle Facebook-sivullesi kuvana ja tekstinä.
Lisäksi:

  • Julkaisun voi ajastaa valmiiksi seuraavalle viikolle, joten sinun ei tarvitse olla tekemässä julkaisua kesken lounaskiireiden.
  • Lisäksi taustalla oleva automatiikka hoitaa tulevien julkaisujen päivittymisen ajan tasalle, mikäli päätät vielä muuttaa lounaslistan sisältöä.

Ulkoisten palveluiden tuki

Lounastaja vie lounaslistasi automaattisesti ulkoisiin palveluihin, kuten Lounaat.info-palveluun. Varmistamme, että lounaslistasi näkyy oikein avoimen API-pisteen avulla.

Työskenteletkö lounaslistoja keräävän palvelun kanssa? Ota yhteyttä, niin tuodaan palvelusi osaksi Lounastajaa!

Tiedonkulun räätälöinti

Julkisen API-pisteen avulla, saamme lounaslistan näkymään mm. ravintolan verkkokaupassa, WEB-pohjaisissa infonäytöissä ja erilaisissa sisäisissä järjestelmissä. Tarjoamme myös tukea, jos lounaslistan upotuksen haluaa tehdä itse.

Kysy meiltä lisää!

Tutustu muihin ominaisuuksiin:

Suunnitele

Älä hävitä lounaslistojesi punaista lankaa enää koskaan. Löydä jokainen tarjoamasi lounas helposti, käyttötietoineen, omasta lounaspankistasi. Syötä ravintolasi viikottaiset toistuvuudet vain yhden ainoan kerran.

Laadi

Hoida kaikki lounaslistatyöskentely yhden helppokäyttöisen palvelun avulla. Luo itsellesi kiertävät listat, ja hyödynnä niitä saumattomasti viikottaisessa työskentelyssäsi. Ylläpidä jokaisen ravintolasi lounaslistoja yhden tilin avulla.

Tutustu esittelyvideoon

Katso lyhyt 10min esittelyvideo kuinka Lounastaja toimii
Katso video

Tutustu esittelyvideoon

Katso lyhyt 10min esittelyvideo kuinka Lounastaja toimii