fbpx

Julkaise, lounaslistasi jakelukanaviisi automaattisesti

Kun lounaslista on tehty, mitä tapahtuu? Listan pohjalta on laadittava päivä- ja viikkoversiot printattavasta lounaslistasta ja tieto on vietävä omin käsin jokaiseen käytössä olevaan jakelukanavaan. Sen lisäksi näiden jakelukanavien kanssa on oltava tarkkana! Kaikki eri jakelukanavat eivät aina hyväksy lounaslistaasi täsmälleen samassa muodossa, ja se missä muodossa tieto on luettavissa vaikuttaa suoraan ravintolasi näkyvyyteen.

Lounastajan avulla näistä asioista stressaaminen loppuu. Tutustu alta miten Lounastaja varmistaa, että lounaslistan jako ja printtaus onnistuvat käden käänteessä!

Julkaisua tukevat toiminnot:

Lounastajan avulla, tieto menee mm. näihin kanaviin automaattisesti:

A4 tuloste (viikko + päivä)
Omille verkkosivuille
Ulkoisiin palveluihin

TULOSSA:

Facebook-sivuille
Googlen palveluihin
Uutiskirjeeseen
Infonäyttöihin

Lounaslistan julkaisu

Kun julkaiset lounaslistan Lounastajassa, se menee automaattisesti oikeassa formaatissa jokaiseen käytössäsi olevaan jakelukanavaan. Julkaistavan tiedon ulkonäkö on räätälöitävissäsi. Tämä tarkoittaa, että tiedon saa näkymään yhtä aikaa eri tavalla mm. omilla verkkosivuilla, A4-tulosteessa sekä Lounaat.info-palvelussa. Onko sinulla jokin jakelukanava käytössäsi, joka ei löydy listaltamme? Ota meihin yhteyttä! Rakennamme uusia integraatioita asiakkaidemme tarpeiden mukaan!

A4-tuloste

Lounastaja laatii automaattisesti viikko- ja päiväkohtaiset A4-tulosteet lounaslistoistasi. Tulostepohjat rakennetaan käyttöönoton yhteydessä, ja ne ovat vapaasti muokattavissasi. Uusien tulostepohjien lisääminen on myös helppoa, ja niiden avulla pystyt toteuttamaan vaikkapa erikoislounaslistoja kuten viikon lounasburgerit.

Verkkosivuintegraatio

Lounastajan verkkosivuintegraatio asennetaan verkkosivuille kertaalleen, jonka jälkeen lounaslista päivittyy automaattisesti. Pystyt määrittämään päivitysajankohdan itse, mutta suosittelemme MA-SU välistä yötä, etteivät kilpailijasi näe ravintolasi lounaslistaa etukäteen. Lounaslistan ulkoasu on täysin räätälöitävissä. Lounaslista päivittyy myös automaattisesti, mikäli teet siihen muutoksia kesken viikon.

Tsekkaa asiakkaamme esimerkkilista.

Ulkoisten palveluiden tuki

Lounastaja vie lounaslistasi automaattisesti ulkoisiin palveluihin, kuten Lounaat.info-palveluun. Varmistamme, että lounaslistasi näkyy oikein avoimen API-pisteen avulla.

Työskenteletkö lounaslistoja keräävän palvelun kanssa? Ota yhteyttä, niin tuodaan palvelusi osaksi Lounastajaa!

Tutustu muihin ominaisuuksiin:

Suunnitele

Älä hävitä lounaslistojesi punaista lankaa enää koskaan. Löydä jokainen tarjoamasi lounas helposti, käyttötietoineen, omasta lounaspankistasi. Syötä ravintolasi viikottaiset toistuvuudet vain yhden ainoan kerran.

Laadi

Hoida kaikki lounaslistatyöskentely yhden helppokäyttöisen palvelun avulla. Luo itsellesi kiertävät listat, ja hyödynnä niitä saumattomasti viikottaisessa työskentelyssäsi. Ylläpidä jokaisen ravintolasi lounaslistoja yhden tilin avulla.

Tutustu

Katso lyhyt 10min esittelyvideo kuinka Lounastaja toimii

Liity mukaan edelläkävijiin

Kiinnostaisiko tietää lisää? Varaa kanssamme 30min etätapaaminen, jossa esittelemme palvelua ja sen käyttöä tarkemmin.