Laadi, lounaslistasi helposti ja nopeasti

Lounaslistan laatiminen on työlästä. Kun tiedät mitä haluat tehdä, tulisi työskentelyn olla mutkatonta ja yhtenäistä. Valitettavasti, tilanne on harvoin tämä. Pirstaloituneet työskentelytavat ja tiedon useassa paikassa oleminen estävät tehokkaan työskentelyn. Ongelmat myös moninkertaistuvat, kun yhtälöön lisätään useampi sijainti, joihin lista pitäisi viedä sovelletussa muodossa.

Lounastaja auttaa! Tutustu alta miten palvelumme varmistaa, että työläät prosessit jäävät historiaan.

Laatimista tukeva toiminnot:

Mutkaton viikkolistan laatiminen

Lounastaja on täynnä erilaisia toimintoja, joiden avulla viikoittaisen lounaslistan laatiminen on helppoa ja nopeaa:

  • Lounastyypit nopeuttavat lounaspankin navigointia
  • Automaattiset hintaehdotukset nopeuttavat uusien lounaiden luontia
  • Lounaiden järjestely onnistuu helposti hiirellä raahaamalla
  • Lounaiden kopiointi nopeuttaa muunneltujen lounaiden lisäystä
  • Lounaiden tarkastelu pyrkii estämään ettet syötä lounaspankkiin useampaa samaa lounasta.

Kiertävät listat

Lounastajaan voi rakentaa omatoimisesti vapaamittaisia kiertäviä listoja. Kiertävien listojen muokkaaminen ja hallinta on näppärää esikatselunäkymän avulla. Palvelu muistaa viimeksi käyttämäsi kiertävän listan viikon, ja osaa ehdottaa automaattisesti seuraavaa viikkoa. Halutessasi voit hyödyntää lisäksi useampia kausittaisia listoja.

Useamman toimipisteen hallinta

Lounastajaan on mahdollista lisätä kaikki omat ravintolasi. Palvelun avulla pystyt kopioimaan valmiin lounaslistan toimipisteestä toiseen muutamalla napilla. Kopiointi osaa varmistaa, että toisessa toimipisteessä näytetään ainoastaan sinne määritetyt lounaat. Eli esim. jos sijainnissa A tarjotaan päivän pihvejä ja sijainnissa B ei, niin kopiointi poistaa päivän pihvit sijainnista B.

Ota käyttöön monikieliset lounaslistat

Nyt sinun on mahdollista ottaa useampi kieli helposti haltuun Lounastajalla! Käännökset tallennetaan yksittäisten lounaiden alle, eli kun lounas on käännetty kertaalleen 🇫🇮🇬🇧 tai 🇸🇪 kielelle, se pysyy myös aina jatkossa tallessa.

Käännökset voi asetella yhdelle tai useammalle A4-tulosteelle. Päivä- ja viikkotasolla.

Tutustu muihin ominaisuuksiin:

Julkaise

Jaa valmis lounaslista jakelukanaviisi yhdellä napinpainalluksella. Julkaise myös mahdolliset lounaslistan muutokset jokaiseen jakelukanavaasi automaattisesti! Ota käyttöösi heti valmiit pohjat printattaville päivä- ja viikkolistoille.

Suunnittele

Älä hävitä lounaslistojesi punaista lankaa enää koskaan. Löydä jokainen tarjoamasi lounas helposti, käyttötietoineen, omasta lounaspankistasi. Syötä ravintolasi viikottaiset toistuvuudet vain yhden ainoan kerran.

Tutustu esittelyvideoon

Katso lyhyt 10min esittelyvideo kuinka Lounastaja toimii
Katso video

Tutustu esittelyvideoon

Katso lyhyt 10min esittelyvideo kuinka Lounastaja toimii