fbpx

Suunnittele, ja kehitä lounaslistojasi

Lounaslistojen suunnittelu ja kehitys ovat kaoottisia kokonaisuuksia. Suunnittelua tehdessä tietoa, kuten mitä lounaita on tarjottu aikaisemmin ja mitä edelliset viikot ovat pitäneet sisällään, on haastava löytää ja vielä vaikeampi hyödyntää tehokkaasti. Lounaslistojen kehitystä on myös usein vaikea tehdä tietoon perustuen, jolloin kehityksessä joutuu nojaamaan voimakkaasti yksittäisiin mielipiteisiin ja kokemuksiin. On myös täysin inhimillistä tehdä huolimattomuusvirheitä, kuten unohtaa lisätä jokaviikkoinen hernekeitto torstaille tai tarjota liian montaa makkarapohjaista ruokaa samalla viikolla.

Lounastaja auttaa kaikkien näiden tilanteiden kanssa! Tutustu alta miten palvelumme tukee lounaslistojen suunnittelua ja kehitystä.

Suunnittelua tukevat toiminnot:

Lounaspankki

Lounaspankki rakentuu automaattisesti, kun käytät Lounastajaa. Kaikki lounaiden perustiedot (nimet, allergeenitiedot, hintatiedot yms.) tallentuvat samalla, kun luot uusia lounaita. Lounaiden etsiminen ja uudelleenkäyttö onnistuu näppärästi lounaspankin vapaahaun ja lounastyyppi filtteröinnin avulla. Vapaahaku on suunniteltu siten, että pienet kirotusvirheet eivät haittaa.

Lounaiden käyttötiedot

Lounastaja kertoo sinulle hyödyllisiä käyttötietoja omista lounaistasi, kuten:

  • Milloin lounas on tarjottu viimeksi
  • Kuinka usein lounasta tarjotaan keskimäärin kuukaudessa

Lisää käyttötietoja tulossa ennen tuotejulkaisua!

Viikoittaiset toistuvuudet

Voit syöttää kaikki ravintolan viikoittaiset toistuvuudet, kuten hernerokkapäivän, talon lihapullat jokaiselle arkipäivälle ja ravintolan kiinniolopäivät, suoraan Lounastajaan käyttöönoton yhteydessä. Näin toistuvuudet pysyvät tallessa ja siirtyvät uusille listoille automaattisesti.

Esikatselunäkymä

Esikatselun avulla pystyt työskentelemään yhtä aikaa yhden päivän lounaiden kanssa ja silmäilemään koko viikon sisältöä. Esikatselulla selailet nopeasti edellisten viikkojen lounaslistoja samalla kun suunnittelet tämänhetkistä viikkoa. Esikatselu pysyy myös näppärästi päällä, kun olet valitsemassa uutta lounasta omasta lounaspankistasi. Esikatselu tukee myös kiertävien listojen luomisprosessia ja uuden viikon lisäystä.

Tutustu esikatseluun tarkemmin blogissamme.

Tutustu muihin ominaisuuksiin:

Laadi

Hoida kaikki lounaslistatyöskentely yhden helppokäyttöisen palvelun avulla. Luo itsellesi kiertävät listat, ja hyödynnä niitä saumattomasti viikottaisessa työskentelyssäsi. Ylläpidä jokaisen ravintolasi lounaslistoja yhden tilin avulla.

Julkaise

Jaa valmis lounaslista jakelukanaviisi yhdellä napinpainalluksella. Julkaise myös mahdolliset lounaslistan muutokset jokaiseen jakelukanavaasi automaattisesti! Ota käyttöösi heti valmiit pohjat printattaville päivä- ja viikkolistoille.

Tutustu

Katso lyhyt 10min esittelyvideo kuinka Lounastaja toimii

Liity mukaan edelläkävijiin

Kiinnostaisiko tietää lisää? Varaa kanssamme 30min etätapaaminen, jossa esittelemme palvelua ja sen käyttöä tarkemmin.