Esikatselunäkymä on täällä!

Tätä ominaisuutta on toivottu jo pidemmän aikaa, ja nyt se on täällä! Uudella esikatselu-toiminnallisuudella pystyt silmäilemään koko viikon sisällön näppärästi useammassa eri paikassa:

1. Esikatselu viikon muokkausnäkymässä

Esikatselu kiinnittyy näppärästi selaimen oikeaan laitaan, jonka avulla pystyt työskentelemään yhtäaikaa yhden päivän lounaiden kanssa ja silmäilemään koko viikon sisältöä. Esikatselu pysyy myös näkyvillä uutta lounasta lisättäessä ja muokatessa!

Tällä esikatselunäkymällä on mahdollista selata myös edellisten viikkojen sisältöjä. Eli kun olet muokkaamassa uutta viikkoa ja mietit: mitä meillä olikaan tarjolla viime viikolla? Pystyt tsekkaamaan viime viikon sisällön yhdellä napin painalluksella ja jatkamaan viikon muokkausta normaalisti.

Lounastaja - esikatselu nakyma
Esikatselunäkymä viikon muokkaus ja lounaan lisäysnäkymässä

2. Esikatselu uutta viikkoa lisättäessä

Nyt on myös todella helppo esikatsella lisättävän viikon sisältöjä.

Esikatselu -näkymä uutta viikkoa lisätessä
Esikatselunäkymä uutta viikkoa lisätessä

3. Esikatselu kiertävää listaa luodessa

Esikatselu toimii samaan tapaan kiertävää listaa muokatessa.

Esikatselunäkymä kiertävän listan muokkausnäkymässä.

Jos siis olet jo Lounastajan käyttäjä, niin kirjaudu sisään ja lähde tutustumaan miten esikatselunäkymä tukee sinun tapaasi työskennellä. Jos taas et ole vielä asiakkaamme, niin nyt on erinomainen aika liittyä Lounastajan käyttäjäkuntaan. Psst, muista myös, että kaikki kevään aikana julkaisemamme toiminnot kuuluvat palvelun hintaan, jos liityt tänään!

Uusia ominaisuuksia

Kommentoi

Tilaa uusimmat päivitykset sähköpostiin

Haluaisitko kuulla kun julkaisemme Lounastajaan uusia päivityksiä? Anna sähköpostisi alle. Emme lähetä sinulle koskaan roskapostia!

Lounastaja - logo

Mikä ihmeen Lounastaja?

Lounastaja on joensuulainen startup-yritys, jonka visio on mullistaa PK-ravintoloiden lounaslistatyöskentely. Nimikkopalvelumme, Lounastaja, on nyt beta vaiheessa ja etsimme uusia yhteistyökumppaneita!

Lue lisää