Yhteistyötarina: BAD-ravintolat, Matti Jämsén ja Charlotta Söderholm Artikkeli on tuotettu ja julkaistu tiiviissä yhteistyössä Matti Jämsénin kanssa ennen hänen äkillistä kuolemaansa syksyllä 2020. Haluamme jättää […] Lue lisää
Harppaus kohti parempaa verkkonäkyvyyttä Uusi verkkosivu-upotuksemme on nyt valmis, kuten olet saattanut ehkä jo huomata. Uuden upotuksemme myötä mm. allergeeniselitteet näkyvät nyt selvästi […] Lue lisää
Suuria päivityksiä Lounastajaan! Ruskan ensimmäiset vivahteet ovat löytäneet tiensä joensuulaisten koivujen lehtiin ja aika on saapunut, että voimme vihdoin julkaista mitä kesän […] Lue lisää
Käyttäjätarina: Hilun paikka Hilun Paikan logo on kulkenut mukana perustamisesta asti.Hilun Paikka on n. 15 vuotta sitten kontiolahtelaisesta kotikeittiöstä alkunsa saanut yritys, […] Lue lisää
Ruokahävikki haltuun – mutta miten? Ruokahävikki on ongelma, joka koskettaa kokonaisvaltaisuudellaan jokaista ravintolatoiminnan osa-aluetta. Hävikin merkitys myös korostuu, kun siitä […] Lue lisää
Lounas nousussa! Lounas nousussa! Monessa ravintolassa ympäri Suomea on varmasti havaittu, että ihmiset ovat lähteneet heinäkuun upeiden säiden myötä liikkeelle; […] Lue lisää
Eteläistä tuulta purjeisiin Helsinki! Paikka, jonne emme Lounastajan porukalla olleet eksyneet sitten maaliskuun Gastro 2020 -vierailumme jälkeen... Kunnes viime viikolla, kun lähdimme […] Lue lisää
Palvelupäivitys kevät/kesä 2020 Kiire, kiire ja kiire! Tämä on mitä viimeiset pari viikkoa ovat meille tarkoittaneet. Nyt, onneksemme, kun ravintolat pääsevät varovasti avaamaan […] Lue lisää
Kotiruoka vinkki #1: Keväinen makuelämys à la Marko Turunen, Local Bistro Linnut laulaa, katupölyä on ilmassa ja fyysisen etäisyyden ottaminen jatkuu jo kuudetta viikkoa. Kevät, vaikka erikoisia aikoja elämmekin, on täällä! […] Lue lisää
Esikatselunäkymä on täällä! Tätä ominaisuutta on toivottu jo pidemmän aikaa, ja nyt se on täällä! Uudella esikatselu-toiminnallisuudella pystyt silmäilemään koko viikon sisällön […] Lue lisää