9 resepti-ideaa kausitietoisen lounasravintolan talveen 🥩🍠🍊
Tsekkaa Lounastajan kauden raaka-aine-, erikoispäivä- ja resepti-ideat alta 👇🏼 Suosi näitä #kotimaiset varastojuurekset peruna, lanttu, mustajuuri, punajuuri, keltajuuri,…
Tsekkaa Lounastajan kauden raaka-aine-, erikoispäivä- ja resepti-ideat alta 👇🏼 Suosi näitä #kotimaiset varastojuurekset peruna, lanttu, mustajuuri, punajuuri, keltajuuri,…
Lounastaja ja Ilmastokestävä kasvisruoka -kampanja ovat yhdistäneet voimansa tehdäkseen ilmastokestävistä kasvisruuista helposti saavutettavia ravintoloille ja kuluttajille. Nyt löydät…
Tsekkaa Lounastajan kauden raaka-aine-, merkkipäivä- ja resepti-ideat alta 👇🏼 Tutustu myös ravintola-ammattilaisten reseptipankiin. Suosi näitä #vihannekset kukkakaali, lehtikaali,…
Tsekkaa Lounastajan kauden raaka-aine-, merkkipäivä- ja resepti-ideat alta 👇🏼 Tutustu myös ravintola-ammattilaisten reseptipankiin. Suosi näitä #vihannekset pinaatti, herneet,…
Tsekkaa Lounastajan kauden raaka-aine-, merkkipäivä- ja resepti-ideat alta 👇🏼 Tutustu myös ravintola-ammattilaisten reseptipankiin. Suosi näitä #vihannekset raparperi, parsa,…
Alla koonti Lounastaja-verkkopalvelun uusimmista päivityksistä: Viikon viesti Viikon viestin avulla lisäät mahdolliset asiakastiedotteet helposti osaksi lounaslistaa.Viikon viesti näkyy…
RSS-flöde är ett enkelt och populärt sätt att prenumerera på lunchmenyer och visa dem på din telefon. Apple…
RSS feed is a simple and popular way to subscribe to lunch menus and display them on your…
RSS-syöte on yksinkertainen ja suosittu tapa tilata lounaslistat puhelimeen näkyville. Apple (iOS) 1. Lataa RSS-syötteenlukija, kuten: Feedly 2….
Arla Pro:n keittiömestari Markus Hurskaisen koekeittiössä kehitetyt ja testatut lounasruokareseptit ovat tarkoitettu helpottamaan kaikenkokoisten lounasravintoloiden ruokalistasuunnittelua. Markuksen herkulliset…
Pakkasta pukkaa ja aurinkokaan ei enää viihdy taivaalla kuin ennen; talvi on saapunut. Tutustu alta Lounastaja-tiimin talvikauden raaka-aine-,…
Kesä paketissa, syksy edessä ja akut täynnä; on aika palata sorvin ääreen ja ottaa kaikki ilot irti sadonkorjuuajasta!…