Siirry sisältöön

Ota yhteyttä!

045 650 65 62

Harppaus kohti parempaa verkkonäkyvyyttä

Uusi verkkosivu-upotuksemme on nyt valmis, kuten olet saattanut ehkä jo huomata. Uuden upotuksemme myötä mm. allergeeniselitteet näkyvät nyt selvästi lounaslistan alapuolella ja kuka tahansa voi tulostaa ravintolan viikkolistan yhdellä napilla! Tutustu kaikkiin uusiin toiminnallisuuksiin alta 👇 ja tsekkaa upotuksemme käytännössä tästä.

Allergeenitietojen selitteet

Allergeenitietojen selitteet näkyvät nyt automaattisesti osana verkkosivujen upotusta! Näin asiakkaan ei tarvitse enää arvata mitä merkinnät tarkoittavat. Ruokavirasto suosittaa, että selitteet on avattuna verkkosivuilla ja tulosteissa.

Lounaslistan tulostaminen

Asiakkaat voivat tulostaa ravintolasi oman viikkoprintin suoraan verkkosivujesi kautta. Moni asiakkaista tulostaa koko viikon lounaslistan etukäteen mm. yrityksen ilmoitustaululle.

Upotuksen teemat

Uusi upotuksemme sisältää kaksi eri väriteemaa. Näin se sopeutuu sellaisenaan lähes kaikille eri verkkosivuille. Väriteemaa ja taustan näkyvyyttä voi säätää suoraan asetuksien kautta.

Lounaslistan kielenvaihto

Lounaslista sisältää nyt näppärästi lounaslistojesi omat kieliversiot. Näin ollen sinun ei tarvitse tehdä useampaa verkkosivu-upotusta eri kielille. Asiakkaan on helppo vaihtaa kieli suoraan lounaslistan ylälaidasta!

Aktiivisen päivän näyttäminen

Uusi upotus avaa nykyisen päivän valmiiksi. Tämä nopeuttaa asiakasta löytämään oikean päivän lounaat suoraan listalta.

Lounaiden ryhmittely

Lounaiden ryhmittely auttaa selkeyttämään eri lounaiden tarjontaa. Nyt voit säätää asetuksien kautta mitä lounaita näytetään minkäkin eri otsikon alla!

Voit hallita upotuksen ulkonäköä suoraan omista asetuksista. Käy siis tsekkaamassa Lounastajan asetuksista löytyvä ‘Verkkosivujen upotus’ -valikko, jos haluat tutustua kokonaisuuteen lisää!

Kokeile Lounastajaa tästä!