Siirry sisältöön

Ota yhteyttä!

045 650 65 62

Ideapankki, muistiinpanot ja muita päivityksiä

Ideapankki, muistiinpanot ja muita päivityksiä

Syksy on saapunut, ja niin on myös Lounastajan syyskauden palvelupäivitys. Päivityksen myötä pitkään toivotut ideapankki ja lounaskohtaiset muistiinpanot saapuvat käytettäväksi jokaiselle Lounastajan asiakkaalle.

Ideapankki (BETA)

Ravintolakohtaista lounaspankkia tukemaan saapuvan ideapankin tarkoitus on yksinkertainen: Auta, kun blackout iskee tai ajatus ei meinaa kulkea.

Ideapankki pitää sisällään satoja lounasravintoloille tarkoitettuja reseptejä pääraaka-aineluokittain. Resepteihin on helppo tutustua ja niiden lisääminen omalle lounaslistalle onnistuu parilla klikkauksella!

Reseptit sisältävät tarkat raaka-aineet, määrät ja ohjeet ruuan tekemiseen. Sinulla on kuitenkin vapaus valita haluatko noudattaa reseptiä vai et. Eli kun blackout iskee, Lounastajan ideapankki auttaa!

Lounaskohtaiset muistiinpanot

Muistiinpanojen avulla tallennat näppärästi kevyttä reseptiikkaa, kommentteja tai vaikkapa tarvelistan. Valinta on sinun! Muistiinpanot voi tulostaa lounaslistojen yhteydessä keittiöön hyödynnettäväksi. Muistiinpanojen oma printti löytyy julkaisutyökalun Tulosteet-otsikon alta.

Esimerkkinä yllä ruualle on avattu tarkka resepti ja kommentit kokkia varten. Muistiinpanoja voi käyttää kevyesti tai todella tarkasti reseptiä myöten. Sinä päätät kuinka hyödynnät muistiinpanoja parhaiten omassa ravintolassasi!

Muistiinpanot pystyy tulostamaan omaksi tulosteekseen päiväkohtaisesti. Alla esimerkki tarvelistasta jota hyödynnetään ruoka-aineiden tilaamisessa. Valinta on siis sinun: voit vilkaista tarvelistaa ja tehdä sen osalta tilaukset ja/tai tulostaa tarkemmat ohjeet omalle kokille.

Muita päivityksiä

Lounastajan uudet kotisivut ja demo-video ovat nyt julki! Tsekkaa uudet sivut ja demo-video. Tutustu myös Lounastajan muihin ominaisuuksiin tästä.

Tarjous uusille asiakkaille

Kokeile Lounastajaa 2kk omassa ravintolassasi hintaan

20€ / toimipiste