Siirry sisältöön

Ota yhteyttä!

045 650 65 62

Lounastajan roadmap - kesäpäivitys

Palvelupäivitys kevät/kesä 2020

Kiire, kiire ja kiire! Tämä on mitä viimeiset pari viikkoa ovat meille tarkoittaneet. Nyt, onneksemme, kun ravintolat pääsevät varovasti avaamaan toimintaansa uudestaan, saamme lyhyen mahdollisuuden vetää henkeä ja katsoa ympärillemme. Maailma on muuttunut. Kesä on täällä, koulut ovat tältä vuodelta loppu ja Lounastaja on saanut uusia toiminnallisuuksia. Mutta mitä toiminnallisuuksia?

Monikielisyys

Lounastaja tukee nyt kolmea kieltä: 🇫🇮, 🇬🇧 ja 🇸🇪! Monikielisyyden myötä mm. lounaiden nimien syöttäminen onnistuu näppärästi usealla eri kielellä, ja useita kieliä hyödyntävien lounaslistojen laatiminen on nyt mahdollista.


Ravintolan toistuvuuksien syöttäminen

Ravintolan viikottaiset toistuvuudet on nyt mahdollista syöttää Lounastajaan itse asetuksien kautta. Asetuksista löydät myös uudet monikielsiyyteen liittyvät valikot!


Pääraaka-aine määritys

Voit nyt myös määrittää lounaillesi pääraaka-aineen! Määrittämällä lounaillesi pääraaka-aineen, lounaspankkisi muuttuu kertaheitolla suunnittelutyön keskipisteeksi. Onko sinulla pakastimessa paljon jauhelihaa? Klikkaa jauheliha raaka-ainetta ja löydät kaikki lounaasi, jossa se on pääraaka-aine! Tämän lisäksi pääraaka-aineen määritys alustaa myöhemmin kesällä tulevaa kustannuslaskelma tukea, johon palaamme PIAN™


Mitä seuraavaksi? Lounastajan agenda kehityksen kannalta on seuraava:

  1. Kevyt kustannuslaskelma tuki loppuun
  2. Kasa pieniä päivityksiä, joilla parannetaan palvelun käyttömukavuutta
  3. Seuraavaksi kehitettävän ison toiminnallisuuden määrittäminen, johon voit vaikuttaa liittymällä asiakaskuntaan!
Alkuperäinen suunnnitelmalle on ollut seuraava. Jos muuten haluat vaikuttaa mikä toiminnallisuus palveluun tuodaan seuraavaksi, niin liity asiakkaaksemme nyt. Palvelun kehittäminen tehdään asiakkailtamme saadun palautteen perusteella!