Siirry sisältöön

Ota yhteyttä!

045 650 65 62

Matti Jamsen - Lounastaja - BAD Lintu 10 lounasravintola

Eteläistä tuulta purjeisiin

Helsinki! Paikka, jonne emme Lounastajan porukalla olleet eksyneet sitten maaliskuun Gastro 2020 -vierailumme jälkeen… Kunnes viime viikolla, kun lähdimme hakemaan uutta tuulta purjeisiimme parilla kovan luokan tapaamisella.

Reissumme ensimmäinen etappi oli Lauttasaaressa sijaitseva Blue Peter -ravintola, jossa pääsimme jututtamaan sarjayrittäjäkaksikkoa Jussi ja Ville Forsmannia. Tapaamisemme meni kaikin puolin mallikkaasti ja syksy näyttää miten yhteistyömme lähtee etenemään. Suuri kiitos jälleen kerran erinomaisesta lounaasta ja palatkaamme asiaan!

Lauttasaaren vierailumme jälkeen iltamme oli vapaa, joten päätimme lähteä tutustumaan tiimissämme suurta kiinnostusta herättäneeseen Maria 01-nimiseen startup-campukseen. Valitettavasti paikalle päästyämme saimme kuulla, että saavuimme huonoon aikaan, koska alueella ei kyseisenä päivänä ollut mitään tapahtumaa ja yleiset tilat olivat juuri menneet kiinni. Tästä huolimatta saimme aulaa pyörittäneeltä kaverilta lyhyen esittelyn alueesta, sen edustamasta filosofiasta ja siellä toimivista yrityksistä.

Reissumme toisena etappina toimi BAD Lintu 10-niminen ravintola, jossa pääsimme tapaamaan ravintolan omistajaa ja ravintola-alalla suuresti arvostettua Matti Jämséniä. Tapaamisellemme varatun tunnin aikana kerkesimme puhua ummet ja lammet ravintola-alasta, Lounastajan toiminnasta ja BAD-ravintoloiden tarinasta. Tapaaminen oli upea kokemus, ja voimme nyt kertoa, että Lounastaja aloittaa virallisen yhteistyön BAD-ravintoloiden kanssa viikolla 30 🥳

Yhteenvetona Helsingin reissumme oli suurmenestys. Pääsimme jututtamaan ravintola-alan rautaisia ammattilaisia, heittelemään ideoita Lounastajan toimintaan liittyen ja luomaan arvokkaita yhteistyökumppanuuksia. Tästä on hyvä lähteä kohti syksyä!

Mitä tehdä, kun toimistotilaa ei ole, mutta tekemistä riittää? Pyöritä startup-toimintaasi baarista käsin, tottakai 😂 #digitalnomad