Siirry sisältöön

Ota yhteyttä!

045 650 65 62

Lounaslistatyoskentelyyn kaytetty aikaarvio

Gastro Helsinki 2020

Ammattilaiset ovat puhuneet! Gastro Helsinki -messuilla pitämämme pinnitaulugalluppi, lukemattomien keskusteluiden komppaamana, kertoi selvää tarinaa. Lounaslistatyöskentely on työläs ja aikaavievä kokonaisuus, joka on ratkaisun tarpeessa. Tämä todellisuus on syy miksi Lounastaja on olemassa, ja se on juuri tämä todellisuus, jonka tulemme olemassaolollamme muuttamaan!

Gastrot olivat meille kirjava kokemus. Ensimmäinen kerta alan messuilla, lukemattomia kohtaamisia alan ammattilaisten kanssa ja uusia näkemyksiä HORECA-alan monimuotoisuudesta ovat vain ensimmäiset asiat, jotka nousevat mieleen, kun messuihin palaa mielessään. Tapahtuma oli meille erinomainen mahdollisuus päästä edustamaan itseämme, palveluamme sekä tulevaisuuden suunnitelmiamme juuri niille ihmisille, joille palvelu on luotu. Ja vaikka tapahtuma peruttiinkin tänä vuonna korona-virukseen liittyvistä syistä päivää ennen aikojaan, on helppo olla kiitollinen niistä hetkistä ja ajatuksista, joita messut meille tarjosivat.

On myös ehdottomasti nostettava pisteemme läheisyydessä toimineita PRO RESTO:n sekä DRY AGER:n messuedustajia, jotka nostattivat intoamme toimia omalla pisteellämme heidän rautaisella kokemuksen rikastamalla ammattitaidollaan. Suuri kiitos teille siitä!

Noh, Gastroilta ei palattukaan samanlaiseen maailmaan, kuin mistä oltiin lähdetty. Viimeiset viikot ovat olleet meille, yhteistyökumppaneillemme sekä koko HORECA-alalle yksi suuri tulikoe… jonka loppua ei näy ja josta jokainen ei tule selviämään ilman pysyvää vahinkoa.

Itse olemme lähestyneet tätä uutta tilannetta samalla positiivisella asenteella, jonka päälle startup-yrityksemme kivijalka on rakennettu. Startup elämä ei tule koskaan olemaan helppoa, tästä tullaan selviämään ja nyt jos koskaan on aika seistä omien arvojensa takana tekojen muodossa.

https://www.facebook.com/lounastaja/posts/145986223566304

Tukekaa paikallisia ravintoloitanne ja pitkää itsenne terveinä. Tästä selvitään, kuten on aina selvitty aikaisemminkin!