Kahdeksan (8) resepti-ideaa jokaisen lounasravintolan kesĂ€kauden lounaslistoille đ„đ„đ
Tsekkaa Lounastajan kesĂ€kauden raaka-aine-, merkkipĂ€ivĂ€- ja resepti-ideat alta đđŒ Tutustu myös samalla kauden yhteistyökumppanin, Keikkakokin, tarjontaan!
Suosi nÀitÀ
#vihannekset tomaatti, kurkku, salaatti, pinaatti, tankoparsa, herne, maissi, raparperi, munakoiso, kukka- ja parsakaali
#juurekset lanttu, punajuuri, retiisi, porkkana
#marjat mansikka, vadelma, mustikka
#kalat kuha, siika
#kauden erikoiset varhaisperuna ja -kaali
Muista myös
5.6. Maailman ympÀristöpÀivÀ
21.6. SmoothiepÀivÀ
14.7. KebabpÀivÀ
30.7. JuustokakkupÀivÀ
1.8. VadelmapiirakkapÀivÀ
18.8. FajitaspÀivÀ
Kokeile nÀitÀ
Kukkakaali Mac & Cheese Avaa resepti >
Ravintola-alan ammattilainen! Haluatko kauden resepti-ideat suoraan sÀhköpostiisi?
JÀtÀ sÀhköposti alle ja saat uusimmat resepti-ideat suoraan omaan sÀhköpostiisi!
KesÀpyttipannu Avaa resepti >
PitaleivÀt Avaa resepti >
Nasi Goreng, Atrian mureaa kanaa Avaa resepti >
Hernerisotto Avaa resepti >
Kana Gnocchivuoka Avaa resepti >
Brasilialainen kanapata Avaa resepti >
Raparperi-rahkapiiras Avaa resepti >
Kauden yhteistyökumppani: Keikkakokki
KeikkakokkiŸ on pohjanmaalainen henkilöstövuokrauspalvelu, joka yhdistÀÀ ravintola-alan ammattilaiset ja työvoimaa tarvitsevat ravintolat sekÀ tapahtumat.
KeikkakokkiŸ vÀlittÀÀ mm. kokkeja, tarjoilijoita, vuoropÀÀlliköitÀ, keittiömestareita, ja baarityöntekijöitÀ eri pituisiin työsuhteisiin ympÀri Suomen Hangosta Ivaloon. KeikkakokkiŸ tekee Suomessa myös tapahtumatuotantoa.
âTiedĂ€t, mitĂ€ saat. Saat mitĂ€ tilaat. Ei suuria puheita – vaan toteutuvia tekoja.â