Kuusi resepti-ideaa (ja muita nostoja!) jokaisen lounasravintolan kesään ☀️
Kesä on täällä! Ja niin on myös kirjava kasti kotimaisia herkkuja! On täten erinomainen hetki nostaa jokaiselle lounaslistalle kesän herkkuja hyödyntäviä reseptejä. Tsekkaa alta Lounastajan kevätkauden raaka-ainenostot ja resepti-ideat 👇🏼
Raaka-ainenostot
#vihannekset = tomaatti, kurkku, paprika, kesäkurpitsa, salaatti, tilli, pinaatti, tankoparsa, herne ja maissi
#juurekset = lanttu, punajuuri, mukulaselleri, retiisi ja porkkana
#kaalit = kerä-, kiinan-, kukka-, lehti- ja parsakaali
#marjat = mansikka, vadelma ja mustikka
#kalat = kuha, siika ja taimen
#kesän erikoiset = varhaisperuna ja -kaali
Muista myös…
☀️ Juhannusaatto, 24.6
🍫 Suklaapäivä, 7.7
🥧 Mustikkapiirakkapäivä, 27.8
Resepti-ideat
Brasilialainen kanapata. Katso resepti
Rapeaa siemenkalaa ja maissitahnaa. Katso resepti
Ravintola-alan ammattilainen! Haluatko kauden resepti-ideat suoraan sähköpostiisi?
Jätä sähköposti alle ja saat uusimmat resepti-ideat suoraan omaan sähköpostiisi!
Broilerivuoka Välimeren tapaan. Katso resepti
Intialainen kanakeitto. Katso resepti
Kaalikääryleet italialaisittain. Avaa resepti
Hernesmoothie. Katso resepti
Reseptit käytössä ideapankissa
Nämä ja monia muita resepti-ideoita löydät Lounastajan Lounaskirjastosta. Tutustu palveluun, ja nappaa se kokeilukäyttöön huokeaan hintaan 20 € / 2kk per toimipiste!