Kuusi (🌲) resepti-ideaa, ja muita nostoja, jokaisen lounasravintolan syksyyn!
Vuoden paras aika nauttia kaikista kotimaamme herkuista on täällä! Nimittäin sadonkorjuun aika. Tsekkaa alta Lounastajan raaka-aine-, tapahtuma- ja resepti-ideanostot jokaisen lounasravintolan syksyyn 👇🏼
Suosi näitä!
#juurekset: punajuuri, palsternakka, porkkana
#kaalit: parsakaali, kukkakaali, ruusukaali, lehtikaali
#vihannekset: kesäkurpitsa, kurpitsa
#sienet: kanttarelli, lampaankääpä, kaikenlaiset tatit
#marjat: mustikka, vadelma, puolukka, lakka
#hedelmät: omena, luumu, päärynä
#kalat: ahven, muikku
#syksyn erikoiset riista, juustot, yrtit
Muista myös!
12.9. – 18.9. Hävikkiviikko
31.10. Halloween
13.11. Isänpäivä
Kokeile näitä!
Peruna-sienipihvejä, syysporkkanoita ja lehtikaalivoita. Katso resepti >
Perhetilan kanajuuresvuoka. Katso resepti >
Ravintola-alan ammattilainen! Haluatko kauden resepti-ideat suoraan sähköpostiisi?
Jätä sähköposti alle ja saat uusimmat resepti-ideat suoraan omaan sähköpostiisi!
Juurespyttipannu. Katso resepti >
Sienirisotto. Katso resepti >
Riistapyöryköitä ja sipulimaitoa. Katso resepti >
Juustoinen riistapannu. Katso resepti >
Reseptit käytössä ideapankissa
Nämä ja monia muita resepti-ideoita löydät Lounastajan Lounaskirjastosta. Tutustu palveluun, ja nappaa se kokeilukäyttöön huokeaan hintaan 20 € / 2kk per toimipiste!