Siirry sisältöön

Ota yhteyttä!

045 650 65 62

Lounastajan roadmap

Lounastaja, tämä päivä ja tulevaisuus

Kuuntele julkaisu tästä:

Lue julkaisu tästä:

Lounastaja tekee jo tänä päivänä paljon. Palvelullamme onnistuu saumattomasti mm. viikkolistojen laatiminen, kiertävien listojen soveltaminen, päivä- ja viikkolistojen printtaus sekä nettisivujen päivittäminen… mutta visioomme on vielä matkaa. Jos tavoitteemme on asettaa lounaslistatyöskentelylle uusi standardi, on Lounastajan pystyttävä vielä parempaan.

Ja parempaan se pystyykin! Alkuvuoden pilottimme on tässä suhteessa ollut meille erinomainen oppimiskokemus. Olemme päässeet testaamaan ideoitamme käytännössä ja saaneet kuulla mitä alamme ammattilaiset ovat mieltä palvelumme käytettävyydestä. Tämän lisäksi olemme saaneet valtavasti palautetta ja uusia ideoita palvelun kehitystä varten.

Ja nyt, kun Lounastaja on Gastro 2020 -messujen yhteydessä virallisesti siirtymässä beta-vaiheeseensa, on mielestämme erinomainen aika jakaa aatoksiamme palvelun tulevaisuuden suunnitelmista.Palvelun lähitulevaisuus tuo mukanaan ratkaisuja usein esille nostettuihin ongelmiin:

Lounastajaan piakkoin tulevat ominaisuudet
Ensimmäisten asioiden joukosta kehitysputkesta löytyy mm. pääraaka-aine filtteröinti lounaille, tukea perustason kustannuslaskelmiin päivä ja viikko tasolla sekä palvelun monikielisyys.

Pidempää aikajanaa tutkaillessa kehitysputken kärkeen nousee palvelun yleisen käytettävyyden parantaminen ja SOME-tuki:

Myöhemmässä vaiheessa lounastajaan tulveat ominaisuudet
Pitkällä aikajanalla tärkeysjärjestyksen huipulta löytyy mobiilikäytettävyyden hiominen, ravintoloiden toistuvuuksien kätevä syöttäminen ja lounaslistojen suunnittelua tukevien toimintojen kehitys. Näiden lisäksi leikkuulaudaltamme löytyy mm. Facebook integrointi ja erilaisten erikoistarjouksien nostomahdollisuus.

Kevät 2020 on ollut aikamoinen seikkailu. Paljon uusia ajatuksia, huikeita yhteistyökumppaneita ja tekemisen makua… mutta nyt on aika hypätä uuteen sivuun Lounastajan tarinassa; beta sivuun!

Tavataan Gastroilla!