Siirry sisältöön

Ota yhteyttä!

045 650 65 62

Lounastajan askelmerkkejä 2022

Lounastajan askelmerkkejä vuodelle 2022

Huhhu! Juuri kun alkoi näyttää siltä, että uusi vuosi oltiin saatu mukavasti liikkeelle ja ravintola-alan tuskaisen pitkään kestänyt veitsenterällä tanssiminen oli tulossa loppuunsa, niin rakas itänaapurimme päättää lähteä sotatantereelle…

Valitettava tosiasia on se, että tämä moniulotteinen ja tässä vaiheessa jo vuosia kestänyt konflikti on kokonaisuus, johon emme omalta pieneltä osaltamme voi juurikaan vaikuttaa. Tosiasia on myös se, että emme voi (saatikka halua) jäädä vain odottomaan tilanteen ratkeamista tumput suorina.

Siksipä tämä julkaisu. Alta löydät koontia Lounastajan isoista ja pienistä suunnitelmista vuodelle 2022, olettaen, että saamme jättää joditabletit homehtumaan lääkekaapin pohjalle.

Perus ja Plus -palvelu

Suurin muutos Lounastajan toiminnassa tulee tapahtumaan syksystä 2022, kun jaamme palvelumme kahteen eri tasoon; Perus ja Plus -tasoon. Muutoksen myötä pääsemme julkaisemaan jo pidemmän aikaa kehitysputkessamme kummitelleen Plus-palvelun.

Kokosimme alle mitä Perus ja Plus -palvelut tulevat tarkoittamaan käytännössä 👇🏽

Perus-palvelu

Ravintolakohtainen lounaspankki

Lounaslistan julkaisutyökalu

Fiksu työskentely-ympäristö

Automaattiset ja ajastetut Facebook-julkaisut

Lounaiden erikoismerkit

Monikieliset lounaslistat

Lounaskohtaiset muistiinpanot

49 € / kk

6 kk -paketti | 252 € (42 € / kk) | Säästösi 42 €
12 kk -paketti | 468 € (39 € / kk) | Säästösi 120 €

Plus-palvelu

Kaikki Lounastajan Perus-palvelun ominaisuudet

Asiakaspalautteen kerääminen ja hyödyntäminen

Lounaskirjasto

Linkitys Googlen palveluihin

Lounaiden take-away verkkokauppa

Lounastaja-verkosto

69 € / kk

6 kk -paketti | 372 € (62 € / kk) | Säästösi 42 €
12 kk -paketti | 708 € (59 € / kk) | Säästösi 120 €

Koska haluamme myös varmistaa, että kaikki Plus-palvelun ominaisuudet ovat varmasti huippukunnossa ennen palvelun virallista julkaisua, olemme myös päättäneet, että:

  1. Jokainen Plus-palvelun ominaisuus tulee olemaan vapaassa käytössä jokaiselle Lounastajaa käyttävälle ravintolalle niiden BETA-vaiheen ajan.
  2. Siirrämme ideapankin takaisin BETA-vaiheeseen, koska haluamme jatkaa tämän ominaisuuden kehittämistä.

Hinnastopäivitys

Toistaiseksi voimassaoleva sopimus on saapunut Lounastajaan! Olemme poistaneet vanhan 1 kk -laskutuskautemme ja tuoneet sen tilalle toistaiseksi voimassa olevan sopimuksen. Toistaiseksi voimassa olevan sopimuksen avulla voit napata palvelun käyttöösi kuukaudeksi kerrallaan, vähentää kertamaksusi määrää ja irtisanoa sopimuksesi milloin haluat.

Toistaiseksi voimassaolevan sopimuksen hinnan löydät hinnastostamme. 6 kk ja 12 kk -pakettien hinnat eivät ole muuttuneet osana hinnastopäivitystä.

Gastro 2022

Olemme mukana Gastro 2022 -tapahtumassa! Messupisteemme tulee olemaan 7b112 jos/kun tapahtuma pystytään järjestämään. Tämän hetkinen päivämäärä tapahtumalle on  18. – 20.5.2022.

Muuta

Osana hinnastopäivitystämme olemme myös hioneet omia kotisivujamme. Osana tätä hiomista olemme tulleet tulokseen, että haluamme alkaa panostaa blogi- ja SOME-sisältöömme entistä isommin. Joten, jos et vielä ole tilannut uutiskirjettämme tai seuraa meitä Facebookissa ja/tai Instagramissa, niin nyt on hyvä hetki napata nämä kanavat seurantaan!

Terv.

Lounastaja-tiimi