Siirry sisältöön

Ota yhteyttä!

045 650 65 62

Lounastaja ideoita lounaslistalle - kevät - 2024

Seitsemän (7) resepti-ideaa kausitietoisen lounasravintolan kevääseen

Tsekkaa Lounastajan kauden raaka-aine-, merkkipäivä- ja resepti-ideat alta 👇🏼 Tutustu myös ravintola-ammattilaisten reseptipankiin.

Suosi näitä

#vihannekset raparperi, parsa, lehtiselleri, kesäkurpitsa, paprika, porkkana

#kotimaiset varastojuurekset peruna, lanttu, maa-artisokka, punajuuri

#kalat hauki, silakka, turska, ahven

#kauden erikoiset voikukka, nokkonen, korvasieni

Muista myös

29.3.-1.4. Pääsiäinen

3.4. Kalapuikkopäivä

4.4 Porkkanapäivä

19.4. Valkosipulipäivä

1.5. Vappu

12.-9.5. Sydänviikko

Kokeile näitä

Broileria mandariinikastikkeessa
Avaa resepti >

Juustoinen parsakaali­so­sekeitto
Avaa resepti >

Lindströmin mureke, kapriskastiketta, murskattua perunaa ja tsatsikia
Avaa resepti >

Rapeaksi paistettua broilerinkoipea ja parsakaalia, rakuunaa ja parmesaanijuustoa
Avaa resepti >

Punajuuri-jauhelihavuoka
Avaa resepti >

Parsakaali-chilirisotto
Avaa resepti >

Skyrvanukas ja keltainen hedelmäsalaatti
Avaa resepti >