Siirry sisältöön

Ota yhteyttä!

045 650 65 62

Viisi resepti-ideaa lounasravintolan kevääseen

Kevätsesonki lähenee jo kovaa vauhtia, joten nyt on viimeistään hyvä hetki alkaa tuumia miten kevään herkut olisi syytä tuoda osaksi lounaslistoja. Tsekkaa alta Lounastajan kevätkauden raaka-ainenostot ja resepti-ideat!

Raaka-ainenostot

#varasto – maa-artisokka, peruna, lanttu, porkkana, punajuuri ja sipuli

#kotimaa – varhaiskaali, parsa, korvasieni, varhaisperuna ja pinaatti

#kalat – hauki, muikku ja kuore

#tuonti – sitruuna, avokado ja mango

#kevään erikoiset – nokkonen, voikukka ja villiyrtit.

Resepti-ideat

Broileri-perunamoussaka

Broileri-perunamoussaka. Katso resepti

Kaalikääryleet, krossipottua ja survottua puolukkaa - kevään lounasreseptiidea

Kaalikääryleet, krossipottua ja survottua puolukkaa. Katso resepti

Sitruunainen uunikala - kevään lounasresepti

Sitruunainen uunikala. Katso resepti

Ravintola-alan ammattilainen! Haluatko kauden resepti-ideat suoraan sähköpostiisi?

Jätä sähköposti alle ja saat uusimmat resepti-ideat suoraan omaan sähköpostiisi!

Grillattua parsaa ja korvasienimuhennosta - ravintolan lounasresepti kevään sesonkiin

Grillattua parsaa ja korvasienimuhennosta. Katso resepti

Jogurtti-struunavaahto - lounasravintolan jälkiruokaidea keväälle

Jogurtti-sitruunavaahto. Avaa resepti

Reseptit käytössä ideapankissa

Nämä ja monia muita resepti-ideoita löydät Lounastajan Lounaskirjastosta. Tutustu palveluun, ja nappaa se kokeilukäyttöön huokeaan hintaan 20 € / 2kk per toimipiste!