Viisi resepti-ideaa lounasravintolan kevääseen
Kevätsesonki lähenee jo kovaa vauhtia, joten nyt on viimeistään hyvä hetki alkaa tuumia miten kevään herkut olisi syytä tuoda osaksi lounaslistoja. Tsekkaa alta Lounastajan kevätkauden raaka-ainenostot ja resepti-ideat!
Raaka-ainenostot
#varasto – maa-artisokka, peruna, lanttu, porkkana, punajuuri ja sipuli
#kotimaa – varhaiskaali, parsa, korvasieni, varhaisperuna ja pinaatti
#kalat – hauki, muikku ja kuore
#tuonti – sitruuna, avokado ja mango
#kevään erikoiset – nokkonen, voikukka ja villiyrtit.
Resepti-ideat
Broileri-perunamoussaka. Katso resepti
Kaalikääryleet, krossipottua ja survottua puolukkaa. Katso resepti
Sitruunainen uunikala. Katso resepti
Ravintola-alan ammattilainen! Haluatko kauden resepti-ideat suoraan sähköpostiisi?
Jätä sähköposti alle ja saat uusimmat resepti-ideat suoraan omaan sähköpostiisi!
Grillattua parsaa ja korvasienimuhennosta. Katso resepti
Jogurtti-sitruunavaahto. Avaa resepti
Reseptit käytössä ideapankissa
Nämä ja monia muita resepti-ideoita löydät Lounastajan Lounaskirjastosta. Tutustu palveluun, ja nappaa se kokeilukäyttöön huokeaan hintaan 20 € / 2kk per toimipiste!