Siirry sisältöön

Ota yhteyttä!

045 650 65 62

Viisi resepti-ideaa talven hyytäville lounaslistoille

Pakkasta pukkaa, ja aika on saapunut koristella lounaslistat talven kirkkaimmilla resepti-ideoilla. Tsekkaa alta talvikauden raaka-aine nostot ja resepti-ideat ❄️

Talven raaka-aineet

Talvi on syyskauden muistelun, riistan ja ulkomaalaisten hedelmien aikaa. Syksyllä talteen napatut juurekset, kuten porkkanamaa-artisokkalanttu ja punajuuri ovat kestosuosikkeja.

Tämän lisäksi mm. kaalit (esim. valko-kerä-lehti- ja punakaali) ja hedelmät (esim. klementiiniappelsiini ja mandariini) ovat tällä hetkellä parhammillaan.

Luomakunnan saralla taas riista (esim. poro ja hirvi) ja kalat (esim. haukikuha ja made) ovat hyviä raaka-aine valintoja.

Talven resepti-ideat

Lumen saapumisen myötä myös internet on jälleen kerran pullollaan resepti-ideoita kuluttajille, ammattilaisille ja jokaiselle satokautta silmälläpitävälle. Ammattilaisten resepti-ideatarpeita ei valitettavasti palvele kovin moni, mutta esim. Valiolla ja Atrialla on olemassa verkossa resepti-ideoita… joita kokoamme myös itse yhteen lounas- ja ideapankissamme.

Punajuuripossua
Punajuuripossua Katso resepti
#punajuuri

PunakaalipaistosMausteista punakaalipaistosta. Katso resepti
#punakaali

Ravintola-alan ammattilainen! Haluatko kauden resepti-ideat suoraan sähköpostiisi?

Jätä sähköposti alle ja saat uusimmat resepti-ideat suoraan omaan sähköpostiisi!

Koskenlaskijalla kuorrutettu uunikuha
Koskenlaskijalla kuorrutettu uunikuha. Katso resepti
#kuha


Lämmin punajuurihauduke. Katso resepti
#punajuuri

Juustoinen riistapannu
Juustoinen riistapannu. Katso resepti
#riistakäristys

Reseptit käytössä ideapankissa

Nämä ja monia muita resepti-ideoita löydät Lounastajan Lounaskirjastosta. Tutustu palveluun, ja nappaa se kokeilukäyttöön huokeaan hintaan 20 € / 2kk per toimipiste!