Viisi resepti-ideaa talven hyytäville lounaslistoille
Pakkasta pukkaa, ja aika on saapunut koristella lounaslistat talven kirkkaimmilla resepti-ideoilla. Tsekkaa alta talvikauden raaka-aine nostot ja resepti-ideat ❄️
Talven raaka-aineet
Talvi on syyskauden muistelun, riistan ja ulkomaalaisten hedelmien aikaa. Syksyllä talteen napatut juurekset, kuten porkkana, maa-artisokka, lanttu ja punajuuri ovat kestosuosikkeja.
Tämän lisäksi mm. kaalit (esim. valko-, kerä-, lehti- ja punakaali) ja hedelmät (esim. klementiini, appelsiini ja mandariini) ovat tällä hetkellä parhammillaan.
Luomakunnan saralla taas riista (esim. poro ja hirvi) ja kalat (esim. hauki, kuha ja made) ovat hyviä raaka-aine valintoja.
Talven resepti-ideat
Lumen saapumisen myötä myös internet on jälleen kerran pullollaan resepti-ideoita kuluttajille, ammattilaisille ja jokaiselle satokautta silmälläpitävälle. Ammattilaisten resepti-ideatarpeita ei valitettavasti palvele kovin moni, mutta esim. Valiolla ja Atrialla on olemassa verkossa resepti-ideoita… joita kokoamme myös itse yhteen lounas- ja ideapankissamme.
Punajuuripossua Katso resepti
#punajuuri
Mausteista punakaalipaistosta. Katso resepti
#punakaali
Ravintola-alan ammattilainen! Haluatko kauden resepti-ideat suoraan sähköpostiisi?
Jätä sähköposti alle ja saat uusimmat resepti-ideat suoraan omaan sähköpostiisi!
Koskenlaskijalla kuorrutettu uunikuha. Katso resepti
#kuha
Lämmin punajuurihauduke. Katso resepti
#punajuuri
Juustoinen riistapannu. Katso resepti
#riistakäristys
Reseptit käytössä ideapankissa
Nämä ja monia muita resepti-ideoita löydät Lounastajan Lounaskirjastosta. Tutustu palveluun, ja nappaa se kokeilukäyttöön huokeaan hintaan 20 € / 2kk per toimipiste!