Lounas nousussa!

Lounas nousussa! Monessa ravintolassa ympäri Suomea on varmasti havaittu, että ihmiset ovat lähteneet heinäkuun upeiden säiden myötä liikkeelle; ja sitä myötä myös lounaalle. Tätä havaintoa näyttäisi komppaavan myös viimeisimmät haku- ja kävijämäärä numerot Googlesta sekä lounaat.info-palvelusta:

Elonmerkkejä on ollut myös havaittavissa meille rakkaassa Itä-Suomessa, jossa lounas oli niin kuumaa kamaa kuun alkupuolella, että ihmisiä jouduttiin jopa kääntämään pois ravintoloista: https://yle.fi/uutiset/3-11435653

Kaikki nämä merkit enteilevät, että lounas on tekemässä paluuta. Tästä johtuen nyt jos koskaan on tärkeää olla esillä siellä missä ihmiset lounaspaikkaansa etsivät: verkossa. Tutustu Lounastajaan https://lounastaja.fi/ ja varmista oma verkkonäkyvyytesi jo tänään!

RavintolatTulevaisuus

Kommentoi

Tilaa uusimmat päivitykset sähköpostiin

Haluaisitko kuulla kun julkaisemme Lounastajaan uusia päivityksiä? Anna sähköpostisi alle. Emme lähetä sinulle koskaan roskapostia!

Lounastaja - logo

Mikä ihmeen Lounastaja?

Lounastaja on joensuulainen startup-yritys, jonka visio on mullistaa PK-ravintoloiden lounaslistatyöskentely. Nimikkopalvelumme, Lounastaja, on nyt beta vaiheessa ja etsimme uusia yhteistyökumppaneita!

Lue lisää