Viisi resepti-ideaa lounasravintolan kevääseen
Kevätsesonki lähenee jo kovaa vauhtia, joten nyt on viimeistään hyvä hetki alkaa tuumia miten kevään herkut olisi syytä…
Kevätsesonki lähenee jo kovaa vauhtia, joten nyt on viimeistään hyvä hetki alkaa tuumia miten kevään herkut olisi syytä…
Mitä tehdä, kun koko ajan pitäisi olla menossa, paperityöt eivät nappaa ja lounaslista on jäänyt tekemättä? Tutustu alta…
Joulu on pian täällä! Lisää jouluista tunnelmaa helposti omalle lounaslistallesi. Olemme tuoneet Lounastajaan kahdeksan erilaista taustaa, jotka voit…
Pakkasta pukkaa, ja aika on saapunut koristella lounaslistat talven kirkkaimmilla resepti-ideoilla. Tsekkaa alta talvikauden raaka-aine nostot ja resepti-ideat…
Lounastaja on mukana ilmastoannos-kampanjassa 25.10–28.11.2021. Lähde sinäkin mukaan! Olemme kehittäneet palvelumme sisään helpon tavan viestiä ilmastoannoksista omille asiakkaille….
Syksy on saapunut, ja niin on myös Lounastajan syyskauden palvelupäivitys. Päivityksen myötä pitkään toivotut ideapankki ja lounaskohtaiset muistiinpanot…
Olemme lisänneet verkkokauppaan kaksi uutta maksutapaa. Nyt voit siis vastaanottaa lounaiden tilauksia lounasseteleiden muodossa! 🎉 Kuinka maksaminen tapahtuu?…
Uusi verkkosivu-upotuksemme on nyt valmis, kuten olet saattanut ehkä jo huomata. Uuden upotuksemme myötä mm. allergeeniselitteet näkyvät nyt…
Artikkeli on tuotettu ja julkaistu tiiviissä yhteistyössä Matti Jämsénin kanssa ennen hänen äkillistä kuolemaansa syksyllä 2020. Haluamme jättää…
Lounaslistat ovat jokaisen lounasravintolan kivijalka; pohja, johon kaikki muu työskentely perustuu. Kriittisestä roolistaan huolimatta, lounaslistojen kanssa työskentelyssä on…
Ruskan ensimmäiset vivahteet ovat löytäneet tiensä joensuulaisten koivujen lehtiin ja aika on saapunut, että voimme vihdoin julkaista mitä…
Hilun Paikka on n. 15 vuotta sitten kontiolahtelaisesta kotikeittiöstä alkunsa saanut yritys, joka aloitti toimintansa pitopalveluiden tarjoajana. Pian…