Harppaus kohti parempaa verkkonäkyvyyttä
Uusi verkkosivu-upotuksemme on nyt valmis, kuten olet saattanut ehkä jo huomata. Uuden upotuksemme myötä mm. allergeeniselitteet näkyvät nyt…
Uusi verkkosivu-upotuksemme on nyt valmis, kuten olet saattanut ehkä jo huomata. Uuden upotuksemme myötä mm. allergeeniselitteet näkyvät nyt…
Artikkeli on tuotettu ja julkaistu tiiviissä yhteistyössä Matti Jämsénin kanssa ennen hänen äkillistä kuolemaansa syksyllä 2020. Haluamme jättää…
Lounaslistat ovat jokaisen lounasravintolan kivijalka; pohja, johon kaikki muu työskentely perustuu. Kriittisestä roolistaan huolimatta, lounaslistojen kanssa työskentelyssä on…
Ruskan ensimmäiset vivahteet ovat löytäneet tiensä joensuulaisten koivujen lehtiin ja aika on saapunut, että voimme vihdoin julkaista mitä…
Hilun Paikka on n. 15 vuotta sitten kontiolahtelaisesta kotikeittiöstä alkunsa saanut yritys, joka aloitti toimintansa pitopalveluiden tarjoajana. Pian…
Ruokahävikki on ongelma, joka koskettaa kokonaisvaltaisuudellaan jokaista ravintolatoiminnan osa-aluetta. Hävikin merkitys myös korostuu, kun siitä keskustellaan osana lounastoimintaa,…
Lounas nousussa! Monessa ravintolassa ympäri Suomea on varmasti havaittu, että ihmiset ovat lähteneet heinäkuun upeiden säiden myötä liikkeelle;…
Helsinki! Paikka, jonne emme Lounastajan porukalla olleet eksyneet sitten maaliskuun Gastro 2020 -vierailumme jälkeen… Kunnes viime viikolla, kun…
Kiire, kiire ja kiire! Tämä on mitä viimeiset pari viikkoa ovat meille tarkoittaneet. Nyt, onneksemme, kun ravintolat pääsevät…
Tätä ominaisuutta on toivottu jo pidemmän aikaa, ja nyt se on täällä! Uudella esikatselu-toiminnallisuudella pystyt silmäilemään koko viikon…
Ammattilaiset ovat puhuneet! Gastro Helsinki -messuilla pitämämme pinnitaulugalluppi, lukemattomien keskusteluiden komppaamana, kertoi selvää tarinaa. Lounaslistatyöskentely on työläs ja…
Kuuntele julkaisu tästä: Lue julkaisu tästä: Lounastaja tekee jo tänä päivänä paljon. Palvelullamme onnistuu saumattomasti mm. viikkolistojen laatiminen,…