Ruokahävikki haltuun – mutta miten?
Ruokahävikki on ongelma, joka koskettaa kokonaisvaltaisuudellaan jokaista ravintolatoiminnan osa-aluetta. Hävikin merkitys myös korostuu, kun siitä keskustellaan osana lounastoimintaa,…
Ruokahävikki on ongelma, joka koskettaa kokonaisvaltaisuudellaan jokaista ravintolatoiminnan osa-aluetta. Hävikin merkitys myös korostuu, kun siitä keskustellaan osana lounastoimintaa,…
Lounas nousussa! Monessa ravintolassa ympäri Suomea on varmasti havaittu, että ihmiset ovat lähteneet heinäkuun upeiden säiden myötä liikkeelle;…
Helsinki! Paikka, jonne emme Lounastajan porukalla olleet eksyneet sitten maaliskuun Gastro 2020 -vierailumme jälkeen… Kunnes viime viikolla, kun…
Kiire, kiire ja kiire! Tämä on mitä viimeiset pari viikkoa ovat meille tarkoittaneet. Nyt, onneksemme, kun ravintolat pääsevät…
Tätä ominaisuutta on toivottu jo pidemmän aikaa, ja nyt se on täällä! Uudella esikatselu-toiminnallisuudella pystyt silmäilemään koko viikon…
Ammattilaiset ovat puhuneet! Gastro Helsinki -messuilla pitämämme pinnitaulugalluppi, lukemattomien keskusteluiden komppaamana, kertoi selvää tarinaa. Lounaslistatyöskentely on työläs ja…
Kuuntele julkaisu tästä: Lue julkaisu tästä: Lounastaja tekee jo tänä päivänä paljon. Palvelullamme onnistuu saumattomasti mm. viikkolistojen laatiminen,…
Elämme erikoisia aikoja. Aurinko paistaa, linnut visertävät ja nyt on vasta helmikuu… Ihmeellisestä ennakkokeväästä huolimatta, meno Lounastajan päämajalla,…
Aurinko pilkistää taivaalta, gastro-messut lähenevät päivä päivältä ja piloottimme etenee mukavasti… Tänään vuorossa oli demotilaisuus Itä-Suomen lounasravintola-alan huipputekijälle:…
Palvelumme on siirtynyt piloottiin ja fiilikset ovat korkealla ensimmäisen virallisen olemassaolokuukauden päättymisen johdosta… On aika alkaa raapustaa seikkailuistamme…